Selecteer een pagina

It's All About Energy

Learn & Fun

Not just a DOGWALK

90 minuten wandelen

Met de tofste hondenuitlaatservice in Gorinchem

Tijdens een echte lange wandeling van maar liefst 90 minuten wordt er veel tijd besteed aan wandelen, training en plezier maken, een geweldige combinatie.

Tijdens onze gestructureerde wandelingen voorzien wij in alle behoeften van de hond: beweging, socialisatie en rust. Wij  zorgen dat de honden de juiste sociale vaardigheden leren en in goede gemoedstoestand verkeren.

Er wordt veel tijd besteed aan socialisatie binnen de roedel. Gehoorzaamheid en impulscontrole wordt aangeleerd door leuke oefeningen. Dit is super handig tijdens de wandelingen en ook in het dagelijkse leven. Denk hierbij aan: niet zomaar naar andere honden toe rennen, bij de groep blijven, aan kant als er een fiets langs komt, rekening houden met elkaar.

Wij stappen lekker door tijdens de wandeling, maar ook gaat de step mee als de temperatuur het toelaat. Daarnaast is er natuurlijk voldoende ruimte voor rust, snuffelen, spelen, rennen, zwemmen en ravotten! Wij vinden het belangrijk dat alle honden veel plezier beleven. Daarom schrijf je Fun met een dikke vette F.

 

Dat klinkt geweldig

Maar wat merk je hier van

Wandelt je hond meerder keren met ons mee in de week. Dan zal je thuis merken dat de hond meer innerlijke rust zal hebben, omdat ze fysiek en mentaal uitgedaagd worden. Daarnaast zal de hond een goede conditie krijgen en/of behouden.

De kracht van de roedel werkt optimaal. Wij zien dat onzekere of angstige honden meer zelfvertrouwen krijgen. Honden die iets te hoog in hun emotie zitten, leren meer rust en relaxtheid te krijgen, dat ze zich helemaal niet zo druk hoeven te maken. Wat de hond bij ons leert is eenvoudig thuis voort te zetten om zo de band met de hond te versterken.

Teens &  Tiny´s

Speciale wandelingen

Speciaal voor onze bijzondere oudere honden en de kleintjes zijn er zelfs aparte wandelingen, de Teens & Tiny’s roedel. Deze roedel wandelt 45 tot 60 minuten, naar gelang de honden dat aan kunnen. Honden die terugkomen uit een blessure en/of te jong zijn voor de Active groepen, kunnen hier ook in deelnemen.

We doen hetzelfde als de actieve groepen, maar de activiteiten en het tempo worden aangepast aan de groep. De step gaat hier bijvoorbeeld niet mee. Ook met deze groepen maken wij een stevige wandeling met leuke spel en trainings elementen. Ook kleine en oudere honden vinden het geweldig om iets te leren of spelletjes te doen.

Wat klanten over ons zeggen.

Bikkel

Niets dan lof! Geweldig goed met de honden, super lief en uitdagende opdrachten. Ook uitmuntende service
Onze Bikkel staat altijd te trappelen om mee te gaan! Hij gaat al met DOG WALK Learn & Fun mee sinds hij 5 maanden is. Eerst alleen en vanaf 9 maanden met de groep. Dat is inmiddels bijna 3 jaar.
Echte aanrader! 👌👍❤️🐶

Eigenaar : Bikkel

Bo & Charlie

Onze twee honden zijn elke keer weer zo enthousiast als Esther ze komt ophalen. Ze worden naast uitgelaten ook nog eens uitgedaagd tijdens het wandelen door leuke spelletjes en oefeningen. Ook wordt dit persoonlijk afgestemd op de hond, zodat elke hond de juiste begeleiding krijgt. Aan het welzijn van de honden wordt ook altijd gedacht. Denk hierbij aan een geventileerde bus en verkoeling op warme dagen en lekkere warme droge badjassen aan na de wandeling in de winter.
Onze kleine rescue hond heeft ook veel meer zelfvertrouwen gekregen sinds zij met Esther meegaat.
Op speciale dagen worden de honden én ook de eigenaar vaak verwend met allerlei leuks en lekkers.

Eigenaar: Bo & Charlie

Koos

Wij zijn heel blij dat onze Koos de flatcoat, twee maal per week meegaat met de fijne maar ook leerzame wandelingen. We nemen een aantal dingen over zoals het roepen van het woord fiets. Koos staat dan direct stil!😜
Koos is altijd erg blij als hij Esther ziet en lijkt het zelfs aan te voelen als ze in de buurt is. Hij gaat dan steeds op en neer naar de gang om te kijken of de deur al open gaat.
Ga zo door!

Eigenaar: Koos

Jip

Esther is echt een topper. Ze is zeer attent en zorgzaam. Onze hond Jip hebben we op latere leeftijd gekregen en is erg bang door trauma’s uit het verleden. Ze gaat 4 dagen per week met Esther mee wandelen. We kunnen Jip niet blijer maken om samen met de groep honden en Esther een mooie wandeling vol avonturen te beleven. Ik kan Dog Walk Learn & Fun van harte aan iedereen aanbevelen.

Eigenaar Jip

Bo & Rebel

Dog walk Learn & Fun is professioneel en heel betrouwbaar! Mijn honden gaan heel graag met Esther mee. Ook is de persoonlijke aandacht voor baas en hond is super! Dank voor alle wandelingen en alle wandelingen die nog gaan komen.

Eigenaar: Bo & Rebel

Het verschil merk je pas, als je een plekje hebt weten te bemachtigen bij Learn & Fun. Onze hond is zo blij om mee te gaan. Sindsdien ook rustiger, makkelijker en relaxter in de omgang met andere honden en heeft zoveel meer geleerd in de tijd met deze uitlaatservice. Heel erg blij dat wij hebben kunnen switchen. 

Vervoer

Het vervoer van uw hond is door DOG WALK Learn & Fun meer dan uitstekend geregeld. De bus is ingericht door een professioneel bedrijf, wordt goed onderhouden en voldoet aan alle veiligheidseisen. De inrichting van de bus is van alle gemakken voorzien en aangepast aan het welzijn en de veiligheid van de honden.

 

 • Ruimte met benches is bewust voorzien van geblindeerde ramen in de deuren, zodat uw hond niet van buitenaf te zien is, maar ook niet opgesloten zit in donker tijdens de reis.
 • Professionele en veilige RVS benches met antislip matten.
 • Temperatuur in de benches is voorin in de cabine te zien
 • Volledig geisoleerde bus, koeler in de zomer en warmer in de winter
 • Electrische lucht ventilatie en airco
 • Koelmatten voor alle honden in de zomer
  • Iedere dag vers drinkwater
  • Electrisch afspoel systeem voor de honden
  • Heel veel handdoeken
  • Lekker warme vetbedden en plaids in de winter
  • Badjassen voor natte honden
  • EHBO kit 

   

  Actief en educatief

  Volle aandacht voor uw hond

  Learn & Fun is een interactieve hondenuitlaatservice. Er is de gehele wandeling contact met uw hond. Geen afleiding, geen telefoon (alleen voor de leukste foto’s), geen stagiaires of meewandelaars die ons afleiden, puur aandacht voor uw hond.

  100%

  DE TOFSTE, LEUKSTE, FIJNSTE EN BETROUWBAARSTE HONDENUITLAATSERVICE MET MEER DAN 25 JAAR ERVARING!

  Ervaring

  Meer dan 25 jaar ervaring in roedel wandelingen en het trainen van meerdere honden tegelijk.

  Veiligheid

  De honden worden vervoerd in een professionele auto met onverwoestbare rvs benches, regelbare luchtventilatie, airco en is ook nog eens geïsoleerd. 

  Ook is er speciaal gekozen voor ramen achterin de cabine die geblindeerd zijn, zodat u hond niet zichtbaar is van buiten, maar belangrijker is dat de hond niet in het donker zit tijdens de reis.

  =

  TRANSPARANT

  Wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen!

  DOG WALK Learn & Fun is de enige hondenuitlaatservice in de regio, die echte lange wandelingen met groepen honden maakt!

  [

  Hygiene

  Hygiene staat hoog op ons lijstje. De bus wordt iedere dag schoon gemaakt en voorzien van schone en droge handdoeken, vetbedden enz

  Hitte protocol en meer…

  OPENINGSTIJDE

  Bij extreme weersomstandigheden of conditie van de honden kan de wandeling door DOG WALK Learn & Fun worden aangepast.

  Het welzijn van de hond staat bij ons altijd voorop!

   

  • tijdens warme dagen worden wandelingen indien nodig vervroegd en/of ingekort, dat ligt grotendeels aan de luchtvochtigheid, wind en gevoels temperatuur
  • vanaf 24 graden zullen de wandeltijden worden vervroegd, of de middaggroep gecanceld, zodat alle honden rond het middag uur weer thuis zijn.
  • vanaf 28 graden en warmer, worden alle wandelingen gecanceld.

  • tijdens extreem winterweer kan het zijn dat de wandelingen anders worden ingedeeld of (indien het écht te gevaarlijk is om de weg op te gaan) afgelast.
  • bij ijzel worden alle wandelingen gecanceld.

  • extra Service: op deze adhoc ingeplande vrije dagen ivm weersomstandigheden worden honden, die de gehele dag alleen thuis zijn, rondom huis ‘gratis’ uitgelaten op onze vrije dag!
  • Om deze service goed uit te kunnen voeren, halen wij alleen honden op in Gorinchem

  MAAK EEN AFSPRAAK

  +316 393 20 769

    

  OPENINGSTIJDEN

  Maandag t/m Vrijdag:

  09.00 uur  – 17.00 uur

  Wij halen alleen honden op in Gorinchem 

   

  Adres

  Esther van Hoogdalem

  Nieuwendijk

  info@learnfun.nl

   

  error: Content is protected !!